• Vóór 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3.99 verzendkosten & gratis vanaf €50,-

Algemene Voorwaarden:

 

1: Algemeen

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en transactie tussen Serena NailProducts en een Bezoeker van de webshop waarop Serena NailProducts deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van de voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken. Wanneer een Bezoeker van de webshop bij  Serena NailProducts een product besteld, gaat de bezoeker van de webshop automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 

2: Betalingen

Serena NailProducts vermeldt alle prijzen van de producten zichtbaar op de webshop. De gemelde prijzen zijn inclusief BTW. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en /of zolang de voorraad strekt. Serena NailProducts vermeldt prijswijzigingen 30 dagen voor ingangsdatum duidelijk zichtbaar op de Webshop. De Bezoeker van de webshop dient direct de betaling van de producten te voldoen.

 

3: Persoonsgegevens en privacy

De Bezoeker van de webshop voorziet Serena NailProducts vóór de eerste bestelling van alle gegevens, waarvan                             Serena NailProducts aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de bezoeker van de webshop redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de bestellingen. Serena NailProducts  neemt de persoonlijke gegevens van de Bezoekers van de webshop op in een geautomatiseerd systeem. Serena NailProducts  behandelt de vertrouwelijke gegevens van de bezoeker volgens richtlijnen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Serena NailProducts  zal gegevens van de bezoeker niet verkopen of verhuren aan derden.

 

4: Aansprakelijkheid

Serena NailProducts is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van de door de bezoeker gekozen/gekochte producten.

Serena NailProducts is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van de door de bezoeker gekozen/gekochte producten Tijdens de verzending.

 

5: Klachten

Indien de bezoeker een klacht heeft over een product, moet deze zo spoedig mogelijk, doch binnen 3 werkdagen na ontdekking schriftelijk en persoonlijk gemeld worden aan de directie van Serena NailProductsSerena NailProducts  moet de klager binnen 5 werkdagen adequaat antwoord geven. Indien een klacht gegrond is, zal Serena NailProducts de bestelling opnieuw verrichten zoals overeengekomen, tenzij dit inmiddels voor de bezoeker aantoonbaar zinloos is geworden en de bezoeker dit schriftelijk kenbaar maakt. Indien Serena NailProducts en klager niet tot overeenstemming kunnen komen, kan de klager het geschil voorleggen aan de wetgever of mediator. 

 

6: Geheimhouding

Serena NailProducts is verplicht tot geheimhouding van alles vertrouwelijke informatie die de bezoeker heeft medegedeeld tijdens de bestelling. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de bezoeker is medegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie. De geheimhouding vervalt indien, op grond van een wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak,                               Serena NailProducts verplicht is de vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken.

 

7: Recht

Op elke overeenkomst tussen Serena NailProducts en de bezoeker in Nederlands recht van toepassing. Ingeval van uitleg van de inhoud en strekking van deze algemene voorwaarden, is de Nederlandse tekst daarvan reeds bepalend.

 

8: Levertijd & verzendkosten

Serena NailProducts doet zorgvuldig haar best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.

Over het algemeen zal de aflevering binnen 1-2 werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

Lees meer: Levertijd & verzendkosten.

 

9: Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bied Serena NailProducts de volgende betaalmethodes aan:

– Ideal

– Overboeking

– Klarna (betalen na ontvangst)

Lees meer: Betaalmethodes.

 

 

10: Bedenktijd, retourneren en herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel Serena NailProducts zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Lees meer: Bedenktijd, retourneren en herroepingsrecht.